Skip to main content

Slabootjes met Maza’s Bio Hoemoes Kalamata

  • Personen: 4 – 6
  • Bereidingstijd: 15 min.
  • Uitgelicht: Bio Baba Ganoush

Ingrediënten

  • 1 krop baby Romaine sla
  • 1 verpakking (175 g) Maza Bio Baba Ganoush
  • 50 g rauwe biet, in julienne
  • 2 el kappertjes
  • 4 el geroosterde pijnboompitten
  • 2 takjes munt
Maza Bio Hoemoes Kalamata Olijven

Instructies

  1. Gebruik hele bladeren van Romeinse sla als basis. Leg ze op een grote serveerschaal.
  2. Smeer een laagje baba ganoush op de bootjes. Garneer met de julienne gesneden biet, kappertjes, geroosterde pijnboompitten en verse muntblaadjes.
  3. Serveer de Sla bootjes direct met volkoren platbrood of met volkoren pita broodjes met za’atar. met een frisse salade of een dip naar keuze.

Tip! Serveer met geroosterde volkoren pita puntjes uit de oven met za’atar. Snijd 4 pita’s in punten, hussel met een scheut olijfolie en 2 theelepels za’atar en rooster ongeveer 10 minuten in de oven op 200 graden totdat deze krokant zijn geworden.

Wij helpen je graag op weg met verschillende recepten! Heb je zelf een leuk recept met een van onze producten? Vergeet deze dan niet met ons te delen via de mail of op Facebook of Instagram!